Vína na svatbu? Žádný problém!

svatba


Vína na svatbu? Nezoufejte, ještě (vůbec) není pozdě.

Zvony zvoní, holubice cvrlikají a vy v záplavě zlatého světla prožíváte nejkrásnější den svého života… akorát, že vůbec. Tedy aspoň zatím. Chystání vlastní svatby je náročné a místy se podobá spíš dostihovému tréninku než osudové cestě za dojemnou výměnou celoživotních slibů. Rozumíme, soucítíme a nabízíme pomocnou ruku. Slavnostní sezóna už je sice v plném proudu, vína na svatbu ale úplně v klidu zvládnete zařídit i za pět minut dvanáct. Zvlášť, když si v tom necháte pomoct od nás.


Bubliny na welcome, vína na stůl příbuzných i open bar

S chystáním vinného párování nebo vinného lístku na večírky máme nemalé zkušenosti. Zvládáme korporátní akce, soukromé oslavy i eventy pro malé luxusní značky, a tak si troufáme tvrdit, že dokážeme vybrat vína na svatbu, která ohromí vaše hip kamarády z Vinohrad i tetu z druhého kolene. Máte už přichystané obědové menu a lámete si hlavu, co k němu rozlévat? Potřebujete dořešit welcome či přípitek k dortu? Nebo na večerní open bar sháníte lahodný a zároveň cenově rozumný výběr lahví, se kterým protančíte ceou noc? Zvládneme všechno a navíc v organické nebo i naturální kvalitě.


Proč pít na svatbě vína v organické kvalitě?

Vinaři, od kterých vína odebíráme, do nich nepřidávají žádné zbytečnosti a hospodaří bez jakýchkoliv herbicidů a tvrdých chemických postřiků. Co to znamená pro váš svatební den? Především víno čisté, osobité chuti a ve vysoké organické kvalitě, díky které své líbánky neodstartujete úpornou bolestí hlavy. Pokud se navíc vy nebo někdo z vašich hostů kvůli intoleranci vyhýbáte histaminu nebo tříslovinám, umíme si s tím poradit a najdeme vám krásná vína, která si užijete i tak.  


Jak to u nás s víny na svatbu funguje?

Zní to všechno pohádkově, ale vám se už teď z vašeho to-do listu motá hlava a na sáhodlouhé degustace rozhodně nemáte ani pomyšlení? Nebojte se, nebudeme to natahovat. Napište nám e-mail na hello@winegeek.cz. K sestavení vinné nabídky nám stačí termín svatby a orientační zadání, pokud si ale nevíte rady ani s ním, samozřejmě vám poradíme. Můžeme si společně krátce zavolat (776 70 80 90) a když budete mít chuť, rádi uděláme i krátkou společnou ochutnávku a probereme s vámi případnou množstevní slevu. (Sklenka bublin uprostřed svatebních příprav koneckonců ještě nikdy nikomu neuškodila.) V samotný den svatby pak budete mít vína se vším všudy na značkách - doprava po celém Česku je blesková a zdarma. A stačí si jen přiťuknout, jak jste to s přehledem zvládli.

Těšíme se, že váš výjimečný den uděláme ještě trochu výjimečnější (a přípravy na něj trochu klidnější). Winegeek vína na svatbu objednávejte přes e-mail na hello@winegeek.cz nebo na čísle 776 70 80 90.