Península Vinicultores
Parta z Pyrenejského poloostrova složená z pěstitelů, vinařů a Masters of Wine, kteří spolu sdílí vizi o autentičnosti a trvalé udržitelnosti vinařství ve Španělsku. Většina jejich vín pochází z Kastilie, tedy centrálního Španělska, avšak z velmi vysoko položených vinic na vápenci a jílovitých píscích obdělávaných v bio režimu. Na prvním místě je pro ně charakter a čistota projevu vín, přičemž důrazně dbají na ekologický aspekt své činnosti.
Před lety byli zakládajícím členem spolku “Wineries for Climate Protection”, jehož cílem je zaměření na obnovitelné zdroje a zároveň minimalizace spotřeby energie, vody, produkce odpadu a CO2. Jedna z hlavních tváří Penínsuly Sam Harrop před lety vydal spolu s degustátorem Jamie Goodem knihu Authentic Wine, která pro mnohé bio a naturální vinaře dodnes slouží jako úvod do světa vín bez chemie.