JZT Ferments

foto holesky

JZT Ferments jsou tři studenti (2020), Jirka, Zdenda a Tom, kteří si za velkou louží kdysi čuchli ke kombuche, zamilovali se na první pohled a po návratu začali hledat něco podobného u nás. Naštěstí pro nás nenašli nic, co by odpovídalo jejich vkusu. Začali si tedy kombuchu dělat sami, a jednoho deštivého víkendového rána se rozhodli ji produkovat ve větším a distribuovat širší veřejnosti.

Nálevy jsou z prvotřídních japonských zelených a indických černých čajů, SCOBY je čistá a bez defektů. Do procesu "výroby" se zasahuje co nejméně a nikam se nespěchá. Kombuchy jsou nefiltrované a nepasterizované, v lahvi se tedy stále vyvíjí, a proto je i potřeba je skladovat v chladu.

https://jztferments.cz 

Žádné produkty značky JZT Ferments nebyly nalezeny...